Historie

Ad de Heer, is op 17 jarige leeftijd als boerenzoon voor zichzelf begonnen met een trekker en aanhangwagen als loonbedrijf voor agrariërs. A. de Heer Aanemings- en Loonbedrijf B.V. was geboren. Al snel verhuurde hij zich ook aan aannemers en niet veel later nam hij zijn eerste werk aan voor regionale gemeenten. Dit regionale werk bestond met name uit het onderhouden van bermen en uitvoeren van onderhoud aan watergangen. Door structurele groei is De Heer land en water uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf met 100 medewerkers in vaste dienst. En wij groeien nog steeds, we zijn proactief in de samenwerking met onze opdrachtgevers en loyaal aan onze medewerkers. . Om de lading van de werkzaamheden blijvend te dekken is in 2010 de bedrijfsnaam veranderd in De Heer land en water.

Ruim 15 jaar geleden bestond de hoofdmoot van ons werk uit het seizoenswerk zoals bermonderhoud. Om ook in de winterperiode het materieel efficiënt in te zetten en continuïteit te waarborgen hebben wij ons takenpakket en expertise uitgebreid met baggerwerkzaamheden. Inmiddels vormt dit een belangrijke pijler van ons bedrijf. Vandaag de dag is De Heer land en water uw totaalpartner als het gaat om werkzaamheden op het land of op het water in de breedste zin van het woord.

Vandaag

Die boerenafkomst, dat merk je vandaag nog. Wij zijn deze mentaliteit nog steeds niet kwijt en daar zijn we zuinig en trots op. De Heer land en water heeft zowel onder directie als medewerkers een mentaliteit van aanpakken. We zoeken altijd naar de juiste oplossing voor onze opdrachtgevers en daarbij is niets onmogelijk. Als een oplossing niet bestaat dan ontwikkelen wij hem. Nieuwsgierig geworden en ook onderdeel uitmaken van dit team? Wij zijn altijd op zoek naar gedreven talent!

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

We zijn altijd op zoek naar enthousiast en gedreven personeel.