Vacature Medewerker Administratie
09/10/2023

Ben jij flexibel? Kun jij snel schakelen? Pak jij dingen snel op? Werk jij secuur? En ben jij goed met cijfers? Dan is deze baan als medewerker administratie op onze nieuwe locatie, en binnenkort in ons prachtige kantoorgebouw in Lopik echt wat voor jou!

Jij bent het eerste aanspreekpunt van ons bedrijf en helpt bezoekers aan de balie/receptie snel op weg. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van de post, mail en inkomende telefoon.

Jij bent tevens werkzaam voor de financiële administratie. Dit betekent dat je met name verantwoordelijk bent voor het juist en tijdig verwerken van de inkomende facturen. Jij pakt samen met jouw hardwerkende collega’s ook de overige administratieve werkzaamheden op.

Dit alles betekent dat je het leuk moet vinden om snel te schakelen en onze representatieve duizendpoot te zijn.

Jij komt terecht in een leuk team dat altijd in is voor gezelligheid. Wij zijn op zoek naar iemand die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag.

Wie zijn wij?

De Heer land en water B.V voert projecten uit met zeer grote diversiteit zoals baggeren, groenvoorziening en natuurontwikkeling. Onze opdrachtgevers zijn met name gemeenten, waterschappen en provincies.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau, een relevante opleiding is een pré of ervaring met financiële administratie;
  • Je bent bekend met MS Office;
  • Je werkt graag in teamverband, bent representatief, communicatief vaardig, probleemoplossend, planmatig en stressbestendig;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel in woord als geschrift.

Voldoe je niet aan alle bovenstaande punten, maar ben je van mening dat je wel goed bij deze vacature past? Wij laten ons graag door jou overtuigen.

Wij bieden:

  • Een marktconform salaris;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen/cursussen;
  • Een vaste baan bij een mooi bedrijf.

Solliciteren?

Stuur je cv en motivatie naar personeel@deheerlandenwater.nl.

Voor inhoudelijke vragen over de functie graag contact opnemen met Corrie van Rijnsoever, op 06-29467517.

acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

We zijn altijd op zoek naar enthousiast en gedreven personeel.