Onkruidbestrijding op verharding

Onkruidbestrijding doen wij zonder chemische middelen. Sinds het jaar 2018 beschikken wij over een baanbrekende methodiek waarbij we CO2 neutraal heet water verkrijgen en zonder naverwarming in de wijken elektrisch toepassen. Voor verschillende gemeenten bestrijden wij het onkruid op de verhardingen. Om dit efficiënt en doeltreffend te doen maken wij gebruik van verschillende technieken.

  • Heetwatertechniek
  • Hete lucht onkruidbestrijding
  • Onkruid borstelen
  • Mechanisch schoffelen met schoffelmachine

De juiste combinatie van deze maatregelen word op basis van het startbeeld, soort bestrating en bereikbaarheid worden bepaald. Uiteraard overleggen wij onze strategie met de opdrachtgever.

Bij onkruidbeheersing is het van groot belang dat de voedingsbodem minimaal is. Dit wordt bereikt door regelmatig te vegen (wegnemen van blad, vuil e.d.). Er zijn gemeentes die het veegbeheer in eigen hand hebben (en houden) hierbij zal het van belang zijn de routing en frequentie vroegtijdig te communiceren, zodat de onkruidbestrijding hierop kan worden aangepast. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen wij ook aanvullend de veegwerkzaamheden verzorgen.

Onkruidbestrijding als totaalpakket, samen met het verzorgen van de beeldschouw t.b.v. rapportage en het doen van verbetervoorstellen in inrichting. Denk hierbij aan onkruidvrije schelpenpaden.

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

We zijn altijd op zoek naar enthousiast en gedreven personeel.