Historie

De Heer land en water is opgericht door Ad de Heer. Ad, boerenzoon uit een groot gezin, is op 17 jarige leeftijd  voor zichzelf begonnen met een trekker en een aanhangwagen als  A. de Heer Aannemings- en Loonbedrijf B.V.

In eerste instantie verhuurde hij zichzelf met zijn spullen vooral aan agrariërs, maar al snel kwamen hier ook aannemers bij. Voor hij het wist was hij ook aan het werk voor de regionale gemeenten. Dit werk bestond met name uit het onderhouden van de bermen en het uitvoeren van het onderhoud aan de watergangen. Hij besloot in 2010 de bedrijfsnaam te veranderen in De Heer land en water B.V. 

Ruim 15 jaar geleden bestond het grootste gedeelte van ons werk uit het seizoenswerk zoals bermonderhoud. Om ook in de winterperiode het materieel efficiënt in te zetten en continuïteit te waarborgen hebben wij ons takenpakket en expertise uitgebreid met baggerwerkzaamheden. Inmiddels vormt dit een belangrijke pijler van ons bedrijf. Vandaag de dag is De Heer land en water uw totaalpartner als het gaat om werkzaamheden op het land of op het water in de breedste zin van het woord.

Door structurele groei is De Heer land en water uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf met 150 medewerkers in vaste dienst. En wij groeien nog steeds, we zijn proactief in de samenwerking met onze opdrachtgevers en loyaal aan onze medewerkers.

Die boerenafkomst, dat merk je vandaag nog. Wij zijn deze mentaliteit nog steeds niet kwijt en daar zijn we zuinig en trots op. De Heer land en water heeft zowel onder directie als medewerkers een mentaliteit van aanpakken. We zoeken altijd naar de juiste oplossing voor onze opdrachtgevers en daarbij is niets onmogelijk. Als een oplossing niet bestaat dan ontwikkelen wij hem.

Nieuwsgierig geworden en ook onderdeel uitmaken van dit team? Wij zijn altijd op zoek naar gedreven talent!

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

We zijn altijd op zoek naar enthousiast en gedreven personeel.