CO2-prestatieladder

Energie en milieu

We streven naar hergebruik en energie neutrale toepassingen. Voor onszelf en voor onze klanten. Wij zijn CO2 prestatieladder Niveau 5 gecertificeerd en VIHB (NIWO) geregistreerd.

De Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (klik hier voor de website van de SKAO) is verantwoordelijk voor het gebruik, de doorontwikkeling en het beheer van het certificeringschema CO2-Prestatieladder. Daarnaast zorgt zij voor verbreding van het gebruik van de CO2-Prestatieladder bij bedrijven, opdrachtgevers en in sectoren.

SKAO jaagt bedrijven en overheden met de CO2-Prestatieladder aan om CO2 te reduceren met als doel een klimaatneutraal bedrijfsleven te realiseren. Wij verbinden partijen, delen kennis en zijn het hart van een groot netwerk.

Energie en CO2-emissie

De Heer land en water is vooruitstrevend op het gebied van energiereductie en bewust werk- en rijgedrag. Alle materieel en machines worden jaarlijks gekeurd en zijn (deels) voorzien van een volgsysteem, dat o.a. verbruik en andere gegevens bijhoudt. Dit maakt dat medewerkers zich hier bewust van zijn, waardoor zij steeds werken aan verbetering van hun resultaten.

Documenten:

2023:

2022:

2021:

2020:

2019:

2018: