Erkend Leerbedrijf

Om deskundige en gemotiveerde medewerkers te verwerven en te behouden, leiden wij  ons personeel grotendeels zelf op. De Heer land en water is dan ook door Beroepsonderwijs bedrijfsleven erkend als Erkend Leerbedrijf. Wij hechten veel waarde om alle benodigde kennis binnen het bedrijf te hebben. Hierom bieden wij onze vaste en nieuwe medewerkers diverse opleidingen en cursussen aan zodat zij zich blijvend kunnen ontwikkelen.

Veel kennis in huis

Wij hebben door de jaren heen veel kennis opgebouwd. Dit is kennis van alle wet- en regelgeving rond baggeren en groenonderhoud van de buitenruimte. Deze ervaringskennis dragen wij graag over aan nieuwe generaties en zijinstromers. Om deze kennis op peil te houden investeren we in onze medewerkers door ze opleidingen aan te bieden.

De frisse kijk en leergierige houding van studenten die bij ons een opleiding volgen geven ons bedrijf een leuke twist. We begeleiden actief studenten in hun ontwikkeling door hen te koppelen aan een vaste begeleider. Je wordt volwaardig onderdeel van ons bedrijf en het resultaat hiervan is dat vele studenten bij ons blijven en binnen mum van tijd een vaste aanstelling hebben.