Vacature Projectleider
08/11/2023

Heb jij gedegen HBO-werk en denkniveau, ervaring met projecten (minimaal 2 jaar), ervaring met RAW/UAV-GC en RAW bestekadministratie? Weet je de uitdagende projecten op tijd met een optimaal resultaat voor alle betrokkenen te realiseren? Dan is de rol van Projectleider bij ons familiebedrijf misschien iets voor jou. We zoeken een team speler en -leider waarop collega’s kunnen vertrouwen.

 

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van verschillende projecten. Je bent de schakel tussen de opdrachtgever en het uitvoerende team. Je hecht waarde aan een tevreden opdrachtgever, gemotiveerde collega’s en een optimaal resultaat.

Wat ga je doen?

  • Je bent betrokken bij het tenderteam en hebt daarbij een adviserende en ondersteunende rol;
  • Je stelt een werkbegroting, projectplanningen en projectrapportages op. Incl. het ramen en accorderen van meerwerk binnen projecten;
  • Je bent verantwoordelijk voor het contracteren van leveranciers en onderaannemers;
  • In de projectteams heb jij de leidende en ondernemende rol, je weet mensen te motiveren en te inspireren. Tevens onderhoudt je de contacten met de opdrachtgevers.

Wat vagen we van jou?

Met je gedegen HBO-werk en denkniveau, je ervaring met projecten (minimaal 2 jaar), ervaring met RAW/UAV-GC en RAW bestekadministratie, weet je de uitdagende projecten op tijd met een optimaal resultaat voor alle betrokkenen te realiseren. Je bent een team speler en -leider waarop collega’s kunnen vertrouwen.

Wat kun je van ons verwachten?

Een mooie en uitdagende rol binnen een vooruitstrevend en innovatief familiebedrijf, waarbij de medewerkers centraal staan. De cultuur van ons bedrijf staat voor ondernemen en doorpakken. Als projectleider heb je een grote vrijheid van handelen. Deze ‘vrijheid in verbondenheid’ is voor veel collega’s een belangrijke bindende factor binnen ons bedrijf. Je deelt je uren om de resultaten te bereiken dan ook zelf in, dat kan zijn op kantoor met je collega’s, onderweg bij je projecten, bij je opdrachtgevers voor overleg, of thuis om geconcentreerd te kunnen werken aan plannen en projectadministratie.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend, maar daarnaast bieden wij je groeimogelijkheden binnen de organisatie met opleidingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?

De Heer land en water voert grote en kleine projecten uit in het onderhoud van groen, aanleg- en baggerwerkzaamheden. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, waterschappen en provincies. De ruim 150 medewerkers bij De Heer land en water hebben een mentaliteit van aanpakken. We zoeken altijd naar de juiste oplossing voor onze opdrachtgevers en daarbij is niets onmogelijk. Een divers familiebedrijf met een gezonde ambitie.

Heb je interesse?

Neem dan vrijblijvend contact op met Corrie van Rijnsoever, 0629467517 of mail je curriculum vitae naar personeel@deheerlandenwater.nl. Of kom eens langs voor een kop koffie.

Voldoe je niet aan alle bovenstaande punten, maar ben je van mening dat je wel goed bij deze vacature past? Wij laten ons graag door jou overtuigen!

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

We zijn altijd op zoek naar enthousiast en gedreven personeel.