Vacature Projectmanager
12/01/2024

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van grote en kleine projecten binnen ons familiebedrijf. Je bent de onmisbare schakel tussen de opdrachtgever en het uitvoerende team. Je hecht waarde aan een tevreden opdrachtgever, gemotiveerde collega’s en een optimaal resultaat. Daarnaast krijg je energie van het werken bij een gezond en dynamisch familiebedrijf.

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van grote en kleine projecten binnen ons familiebedrijf. Je bent de onmisbare schakel tussen de opdrachtgever en het uitvoerende team. Je hecht waarde aan een tevreden opdrachtgever, gemotiveerde collega’s en een optimaal resultaat. Daarnaast krijg je energie van het werken bij een gezond en dynamisch familiebedrijf.

Wat ga je doen?

  • Je bent de financieel en operationeel eindverantwoordelijke voor je eigen projecten en werkt nauw samen met collega’s van het bedrijfsbureau en de uitvoering.
  • Je stelt werkbegrotingen, projectplanningen en projectrapportages op en je beschikt daarnaast over toepasbare (juridische) kennis van de RAW en UAV.
  • Je bent verantwoordelijk voor het contracteren van leveranciers en onderaannemers.
  • In de projectteams heb jij de leidende en ondernemende rol. Je weet mensen te motiveren en te inspireren. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers.
  • Je bent betrokken bij het tenderteam dat op de aanbestedingen inschrijft en hebt daarbij een adviserende en ondersteunende rol.

Wat vragen we van jou?

Je bent een creatieve, zelfstandige denker en beschikt over tenminste HBO werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbaar ervaring als projectmanager (minimaal 2 jaar) en met het uitvoeren van RAW/UAV-GC bestekken in de GWW-sector voor de overheid (gemeenten/ provincies/ waterschappen). Rekenen en administreren in RAW bestekadministratie en het gebruik van Office is je goed bekend. Je verstaat de uitdaging om projecten binnen de tijd met een optimaal resultaat voor alle betrokkenen te realiseren en krijgt daar energie van. Je bent een teamspeler waarop je collega’s kunnen bouwen en vertrouwen.

Wat kun je van ons verwachten?

Je krijgt een mooie en uitdagende rol binnen een innovatief en gezellig familiebedrijf, waarbij de medewerkers centraal staan. De cultuur van ons bedrijf staat voor ondernemen en doorpakken. Als projectmanager heb je een grote vrijheid van handelen. Deze ‘vrijheid in verbondenheid’ is voor veel collega’s een belangrijke bindende factor binnen ons bedrijf. Je deelt je uren om de resultaten te bereiken dan ook zelf in, dat kan zijn op kantoor met je collega’s, onderweg bij je projecten, bij je opdrachtgevers voor overleg, of thuis om geconcentreerd te kunnen werken aan plannen en projectadministratie.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend, maar daarnaast bieden wij je groeimogelijkheden binnen de organisatie met opleidingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?

De Heer land en water voert grote en kleine projecten uit in het onderhoud van groen, aanleg- en baggerwerkzaamheden. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, waterschappen en provincies. De ruim 150 medewerkers bij De Heer land en water hebben een mentaliteit van aanpakken. We zoeken altijd naar de juiste oplossing voor onze opdrachtgevers en daarbij is niets onmogelijk. Een divers familiebedrijf met een gezonde ambitie. In ons familiebedrijf zien we in een hechte sfeer als collega’s om naar elkaar. Onze christelijke identiteit is bepalend voor de beslissingen die we maken en kenmerkt de dagelijkse gang van zaken in het bedrijf.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Corrie van Rijnsoever, 06-29 46 75 17, mail je curriculum vitae naar personeel@deheerlandenwater.nl of kom eens langs voor een kop koffie! Mocht je wat informeler willen sparren over het werken bij De Heer en de functie, neem dan gerust contact op met projectleider Coen Heezen (06-29 46 79 09).

Voldoe je niet aan alle bovenstaande punten, maar ben je van mening dat je wel goed bij deze vacature past? Wij laten ons graag door jou overtuigen!

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

We zijn altijd op zoek naar enthousiast en gedreven personeel.