Ad de Heer genomineerd voor De Gouden Parel Lopikerwaard 2023
09/11/2023

Ad de Heer, directeur van De Heer land en water, is genomineerd voor ‘Ondernemer van het Jaar’ in de regio Lopikerwaard. De Gouden Parel Lopikerwaard 2023 wordt elk jaar uitgereikt aan een ondernemer uit de regio die zich op verschillende vlakken heeft weten te onderscheiden. Ad is zeer verrast maar ook trots op de mensen. “ Door Gods Zegen, en de inzet van alle medewerkers in onze organisatie is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijk opererend bedrijf in groenvoorziening, baggerwerkzaamheden en natuurontwikkeling met 150 medewerkers in vaste dienst. De nominatie komt hen allemaal toe! Het bedrijf groeit nog steeds, we zijn proactief in de samenwerking met onze opdrachtgevers en loyaal aan onze medewerkers. Dit is een mooie waardering voor hen.”

Donderdag 7 december vond de uitreiking van De Gouden Parel Lopikerwaard plaats. Wij feliciteren Don Janmaat van Don Food & Events van harte met de winst!

Wie is Ad de Heer?

De Heer land en water is opgericht door Ad de Heer. Ad, boerenzoon uit een groot gezin, is op 17-jarige leeftijd voor zichzelf begonnen met een trekker en een aanhangwagen als loonbedrijf A. de Heer. In eerste instantie verhuurde hij zichzelf met zijn spullen vooral aan agrariërs, maar al snel kwamen hier ook aannemers bij. Al snel was hij ook aan het werk voor de regionale gemeenten. Dit werk bestond met name uit het onderhouden van de bermen en het uitvoeren van het onderhoud aan de watergangen. Hij besloot in 2010 de bedrijfsnaam te veranderen in De Heer land en water B.V. Ruim 15 jaar geleden bestond het grootste gedeelte van ons werk uit het seizoenswerk zoals bermonderhoud. Om ook in de winterperiode het materieel efficiënt in te zetten en continuïteit te waarborgen hebben zij hun takenpakket en expertise uitgebreid met aanleg- en baggerwerkzaamheden. Inmiddels vormt dit een belangrijke pijler van het bedrijf. Vandaag de dag is De Heer land en water uw totaalpartner als het gaat om werkzaamheden op het land of op het water in de breedste zin van het woord.

Meer informatie: Lopikerwaard | De Gouden Parel (goudenparel-ondernamen.nl)

 

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

We zijn altijd op zoek naar enthousiast en gedreven personeel.