Beroepenfeest VMBO On Stage
19/03/2024

Dinsdag 19 maart was Het Beroepenfeest van On Stage Regio Woerden. VMBO On Stage is een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over het beroep en hoe de werkdag er uit ziet, en maken een afspraak voor een werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later. On Stage is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk.

Positieve ervaringen

De Heer land en water heeft positieve ervaringen met eerdere Beroepenfeesten. “We hebben al een aantal leerlingen een stageplaats kunnen bieden. Ook zijn er enkele leerlingen die nog steeds op zaterdag en in de vakanties bij ons werken.” Een aantal medewerkers hebben met veel enthousiasme vertelt over het werk en de mogelijkheden voor VMBO leerlingen bij De Heer land en water. Jan Smit, uitvoerder en leermeester bij De Heer land en water: ‘De eerste indruk klopt heus niet altijd. Je plant een zaadje en dat zie je uiteindelijk opbloeien. Als je leerlingen maar de kans geeft en zorgt dat ze op de Doe Dag een leuke dag hebben.’
We hebben veel leerlingen van het Yuverta, Futura, Minkema en Kalsbeek College mogen ontvangen aan onze statafels. We zien er naar uit om de leerlingen te ontmoeten op de Doe Dag.

 

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

We zijn altijd op zoek naar enthousiast en gedreven personeel.