Vacature Werkvoorbereider
04/12/2023

Ben jij proactief en een echte regelaar? Als werkvoorbereider bij De Heer land en water B.V. speel je een belangrijke rol bij het slagen van de projecten.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider ga je werken aan één of meerdere van onze grote en kleinere projecten in de groenvoorziening, aanleg en in de baggersector. Een mooie afwisselende functie, waarbij je zelfstandig te werk gaat maar wel nauw samenwerkt met de uitvoerder en projectleider.

Het takenpakket is breed, vanaf de opdracht tot en met de oplevering verzorg je de organisatorische en technische werkvoorbereiding. Het maken van (werk)plannen, een realistische planning en een tijdige levering van de benodigde materialen is een greep uit het takenpakket van de werkvoorbereider die we zoeken. Daarnaast is het werken met ons digitale tekenpakket GIS een belangrijk onderdeel van je werk. Ook kun je inbreng hebben binnen onze tenderteams.

Kortom, een veelzijdige baan binnen een dynamische organisatie.

Wat vragen we van jou?

  • Je maakt een integraal werkplan en planning;
  • Dit plan stem je af met de projectleider en uitvoerder;
  • Je monitort de planbeloften;
  • Je stelt voortgangsrapportages op richting de projectleider;
  • Indien nodig woon je werk- of bouwvergadering bij;
  • Je bent voor de medewerkers in de uitvoering het aanspreekpunt voor technische en organisatorische zaken m.b.t. het project.

Wat kun je van ons verwachten?

Een mooie en uitdagende rol binnen een vooruitstrevend en innovatief familiebedrijf, waarbij de medewerkers centraal staan. De cultuur van ons bedrijf staat voor ondernemen en doorpakken. Als werkvoorbereider heb je een grote vrijheid van handelen. Deze ‘vrijheid in verbondenheid’ is voor veel collega’s een belangrijke bindende factor binnen ons bedrijf. Je deelt je uren om de resultaten te bereiken dan ook zelf in, dat kan zijn op kantoor met je collega’s of thuis om geconcentreerd te kunnen werken. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend. Daarnaast bieden wij je groeimogelijkheden binnen de organisatie met opleidingsmogelijkheden

Wie zijn wij?

De Heer land en water voert grote en kleine projecten uit in het onderhoud van groen, aanleg- en baggerwerkzaamheden. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, waterschappen en provincies. De ruim 150 medewerkers bij De Heer land en water hebben een mentaliteit van aanpakken. We zoeken altijd naar de juiste oplossing voor onze opdrachtgevers en daarbij is niets onmogelijk. Een divers familiebedrijf met een gezonde ambitie.

Lees hier het verhaal van onze collega Peter Meulman, calculator/werkvoorbereider.

Heb je interesse?

Neem dan vrijblijvend contact op met Corrie van Rijnsoever, 0629467517 of mail je curriculum vitae naar personeel@deheerlandenwater.nl. Of kom eens langs voor een kop koffie.

Voldoe je niet aan alle bovenstaande punten, maar ben je van mening dat je wel goed bij deze vacature past? Wij laten ons graag door jou overtuigen!

KOM JE BIJ ONS WERKEN?

We zijn altijd op zoek naar enthousiast en gedreven personeel.